RUNNING TRIBE

TRENERSKI TIM

UPOZNAJTE NAŠE POGLAVICE:

Oformili smo tim stručnjaka u svojim oblastima, koji pored bogatog znanja i iskustva pružaju i pravu podršku svojim trkačima na stazi i van nje. Svaki član ima svoje specifičnosti, koje doprinose boljem funkcionisanju tima i samog kluba.

Aleksandar Sadžak

Aleksandar Sadžak

Obrazovanje

Aleksandar je diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, a master studije završio je na Baruch koledžu u Njujorku.

Iskustvo

Osnivač je trkačkog kluba „Running Tribe“, u kome radi kao trener rekreativaca. Takođe je osnivač i fitnes studija „Reborn“ i koordinator je za sport u Mensi Srbije. Iza sebe ima 11 godina trenerskog iskustva i preko 350 rekreativaca koji su uz njegovu pomoć, od udobne fotelje stigli do cilja polumaratona.

Interesovanja

Osnovna interesovanja su mu fitnes i zdrav način života, a životni poziv mu je promena kvaliteta života ljudi na bolje! Kada na trenira, voli da se opusti sa društvom uz gitaru.

Petar Vlatković

Petar Vlatković

Obrazovanje

Petar je završio master studije na Fakultetu Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Beogradu.

Iskustvo

U Running Tribe-u je od osnivanja, a trener je rekreativnog trčanja od 2013. godine. Od 2016. radi i kao personalni fitnes instruktor. Proteklih godina je radio sa preko 300 trkača kojima je pomagao da ostvare svoje trkačke ciljeve.

Interesovanja

Njegove dve velike ljubavi su trčanje i biciklizam, pa je u proteklih nekoliko godina aktivan i u triatlonu. U septembru 2017. je završio i svoj prvi half Ironman.

Nemanja Milanović

Nemanja Milanović

Obrazovanje

Student je IV godine na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, na smeru kondicija.

Iskustvo

Trčanjem se bavi od 2016. godine, a od 2019. je i član Running Tribe tima. Poseduje i višegodišnje iskustvo kao fitnes instruktor.

Interesovanja

Uživa u radu sa ljudima, a zaljubljenik je u prirodu i putovanja.